با تخلیه جو توافق با آژانس و وعده گروسی بر عدم صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، از عصر دیروز روند بازار تغییر کرد و دلار که تا ۲۶۹۰۰تومان پایین آمده بود، در معاملات امروز تا ۲۷۶۵۰تومان بالا آمده است
در پنج ماه اول امسال حجم سرمایهگذاری خارجی مصوب در بخش صنعت، معدن و تجارت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۴ درصد کاهش داشته و امارات، ترکیه و افغانستان بیشترین حجم سرمایهگذاری را در کشور انجام دادهاند.
قیمت دلار در روزهای اخیر دنباله رو اخبار سیاسی شده است. با توجه به خبر مثبت بامداد شنبه پیش بینی می شود التهاب بازار ارز کم شود و این کاهش التهاب دست انداز حرکت قیمت دلار در مسیر صعود باشد.
شاخص کل بورس تهران امروز بیش از 15 هزار واحد افت کرد. فولاد فملی و کچاد بیشترین اثر منفی را بر بورس گذاشتند اما نماد میدکو امروز به تنهایی اثر مثبت 3 هزار واحدی بر بورس تهران داشت.
آمار بانک مرکزی درباره چکهای برگشتی در چهارمین ماه سال جاری نشان میدهد که در این ماه بیش از ۵۶۰ هزار فقره چک برگشت خورده که از نظر تعداد و مبلغ معادل ۲۷.۵ و ۱۸.۲ درصد کاهش داشته است.
روند صعودی قیمت بیتکوین در ماههای گذشته، ریزش شاخص بورس در ایران و نقدینگی سرگردان خارجشده از بازار سرمایه، میلیونها ایرانی را به سرمایهگذاری در حوزه رمزارزها با خرید و همچنین استخراج رمزارزها سوق داده است و استفاده از برق برای تولید رمزارز به جای تولید کالا و خدمات، علاوه بر فشار به صنعت برق و ایجاد بحران خاموشی، مسبب کاهش تولید سایر کالاها و ...
برای بازیگران افزایشی، امروز مقاومت ۲۷هزار و ۲۰۰ تومانی قیمت دلار اهمیت زیادی دارد. تا زمانی که قیمت دلار بالای محدوده یاد شده است، میل به خرید در میان معامله گران بیشتر خواهد بود. در مقابل، کاهشی های بازار بیشتر به نقطه ۲۶ هزار و ۸۰۰ تومان چشم خواهند دوخت.
استناد به آمار رسمی تائیدی برای افزایش نابرابر درآمد و ثروت و افزایش فاصله طبقاتی به نفع مرفهین جامعه است، جایی که در کنار تمامی عوامل، تورم، عدم ثبات اقتصادی و سهم قابل توجه یارانههای پنهان برای قشر ثروتمند قابل تامل است.
قیمت دلار در کانال 26 هزار تومان پایدار نماند و به کانال 27 هزار تومان بازگشت. از سوی دیگر قیمت سکه از 12 میلیون تومان عبور کرد، اما نتوانست این مرز را حفظ کند.
بررسیهای دقیق صورت گرفته در توانیر نشان داد که فعالیت غیرمجاز مراکز استخراج رمز ارز، می بایست به عنوان عاملی بزرگتر و فراتر از خاموشی و افزوده شدن یک مصرف کننده به جمع دیگر مصرف کنندگان برق در نظر گرفته شود چرا که آثار آن میتواند باعث بهم خوردن گسترده توازن تولید و مصرف برق شود که در سطوح بعدی بر انگیزه های کنشگران اقتصادی و در نهایت تولید سایر کالاها ...